Fressi Kuntosali sopimusehdot

 1. Kun sinulla on Fressi Kuntosalin asiakkuus voit harjoitella kaikissa keskuksissamme Suomessa omalla henkilökohtaisella tunnuksellasi.
 2. Fressi Kuntosalin asiakkuuden ikäraja on 16 vuotta. Voimme tarvittaessa pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi. Jos osoittaudut alle 16 vuotiaaksi katkaisemme asiakkuutesi välittömästi, emmekä korvaa jo maksettuja asiakasmaksuja.
 3. Fressi Kuntosalin asiakkuus on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää vain sinä. Jos päästät sisään jonkun toisen sinun henkilökohtaisella tunnuksella aktivoituu sisäänkäynnin videokamera (two-man-video-control-system) ja seurantakeskukseen menee ilmoitus. Saat kirjallisen varoituksen ennen kuin asiakkuutesi lopetetaan ilman erillistä ilmoitusta.
 4. Kaikki harjoittelu Fressi Kuntosalissa tapahtuu omalla vastuulla ja olet myös vastuussa omaisuudestasi jonka tuot keskukseen. Yksityistä omaisuutta ei saa säilyttää pukuhuoneessa kun olet harjoittelemassa, vaan lukollisissa kaapeissa pukuhuoneen ulkopuolella. Huom! Fressissa siirrytään asteittain avainkaapeista kaappeihin, joihon tarvitaan oma riippulukko. Muistathan tuoda oman riippulukon mukanasi.
 5. Asiakkuus alkaa siitä päivästä kun aktivoit asiakkuutesi. Aloituksen yhteydessä veloitetaan aloitusmaksu 25 € ja loppukuun päivät harjoittelumaksusta.
 6. Fressi Kuntosalilla ei ole 12kk tai 24kk sopimuksia. Asiakkuudella on kuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään. Asiakkuudella on oikeus käyttää kuntosalin palveluita normaalisti irtsanomisajan aikana. Irtisanot asiakkuutesi ”omat sivut” kohdassa lopeta asiakkuus.
 7. Fressi Kuntosalissa sinulla on mahdollisuus jäädyttää asiakkuutesi aina 6 kuukauteen asti kerrallaan, hintaan 5€ / jäädytetty kuukausi. Huomaa että et voi lopettaa asiakkuutasi jäädytyksen aikana.
 8. Fressi Kuntosalin asiakkaana sitoudut siihen että veloitamme sinulta jokaisen kuukauden 1. päivänä sovitun harjoittelumaksun.
 9. Fressi Kuntosalin asiakkaana olet itse vastuussa että maksutietosi ovat ajan tasalla. Maksutietojasi voit muuttaa kohdassa ”Omat sivut”. 
 10. Erityisohje 16 ja 17 vuotiaille asiakkaille: Alle 18-vuotias voi tehdä ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta tavanomaisia ja merkitykseltään vähäisiä ostoksia (samanikäisten yleisesti ostamat tuotteet/palvelut). Isompiin ostoksiin vaaditaan vanhempien suostumus/maksukortti. 15 vuotta täyttänyt voi käyttää ansioitaan, kuten kesätyörahoja, merkittävämpiinkin ostoksiin. Huom. Jotta myös 16 ja 17 vuotias voi hankkia Fressi kuntosali-asiakkuus, hänellä täytyy olla voimassa oleva sopiva maksukortti. Vaihtoehtoisesti alaikäisen kuntosalimaksun voi hoitaa vanhempien maksukortilla. Alaikäisen harjoittelumaksu-veloituksen epäonnistuessa, järjestelmämme yrittää veloittaa harjoittelumaksua päivittäin rekisteröimältä maksukortilta, niin kauan kunnes veloitus onnistuu. Alaikäinen asiakas saa muistutuksen epäonnistuneesta maksusuorituksesta. Jos alaikäisen toistuvat veloitusyritykset eivät onnistu lopetamme alaikäisen asiakkuus ilman muita seuraamuksia.
 11. Veloituksen epäonnistuessa, yrittää järjestelmämme veloittaa harjoittelumaksua päivittäin rekisteröimältäsi maksukortilta niin kauan kunnes veloitus onnistuu.  Saat muistutuksen epäonnistuneesta maksusuorituksesta. Jos toistuvat veloitusyritykset eivät onnistu lopetamme asiakkuutesi ja maksu siirtyy perintätoimistolle perittäväksi. Kts kohta 10 - erityisohje 16 ja 17 vuotiaille asiakkaille.
 12. Kuittaus maksusuorituksista löytyy jokaisen asiakkaan Omat sivut -osiosta.
 13. Fressi Kuntosalin asiakkaana olet itse vastuussa omien tietojen päivittämisestä. Fressi ei ole vastuussa epäonnistuneista maksuista, sähköpostiosoitteista, postiosoitteista ja/tai puhelinnumeroista. Kaikki muutokset tulee tehdä ”Omat sivut” kohdassa.
 14. Fressi Kuntosalin asiakkaana hyväksyt saamaan tietoja koskien Fressin toimintaa sähköpostilla ja tekstiviesteillä. Fressi saa käyttää asiakastietojasi ainoastaan asiakkuutta koskevissa asioissa.
 15. Fressi Kuntosalin asiakkaana hyväksyt että Fressi tallentaa kävijätilastot 90 vuorokautta. Näin Fressi pystyy muokkaamaan ja optimoimaan harjoitusolosuhteita ja aukioloaikoja.
 16. Päästäksesi sisään Fressi Kuntosaliin tulee sinulla aina olla mukana Fressi avainkortti. Avainkortin saat noutamalla sen lähimmästä Fressi Kuntosalista osallistumalla intro tuntiin (tai käymällä keskuksessa intro tuntien järjestämisajankohtina) ennen kuin väliaikainen sisäänpääsykoodisi poistuu käytöstä. Lue lisää introtunneista ”Omat sivut” kohdasta. Avainkortti on henkilökohtainen eikä sitä saa lainata / antaa muille. Väärinkäyttö johtaa asiakkuuden välittömään irtisanomiseen.
 17. Fressi Kuntosalin asiakkaana sitoudut noudattamaan viihtyvyyteen ja hyvinvointiin liittyviä säännöksiä joihin voit tutustua tarkemmin ”Omat sivut” osiossa ja paikallisessa Fressi keskuksessasi. 
 18. Sopimusehtojen tai viihtyvyyssäännösten rikkomuksissa voi Fressi irtisanoa asiakkuuden ilman ennakkovaroitusta.
 19. Fressi pidättää oikeuden muuttaa hintoja kuluttaja-indeksin mukaisesti enintään 3 % vuodessa ilman erillistä ilmoitusta. Muissa hintojen muutoksissa lähettää Fressi 30 päivää etukäteen ennakkoilmoituksen sähköpostilla/tekstiviestillä.
 20. Alkoholin tai muiden päihdeaineiden nauttiminen, vieminen tai niiden vaikutuksen alaisena liikkuminen on Fressi Kuntosalin tiloissa kiellettyä. Käyttäytyminen vastoin tätä sääntöä on perustelu asiakkuuden irtisanomiselle.
 21. Fressi suhtautuu kieltävästi dopingaineiden, huumeiden ja vastaavien aineiden käyttöön. Fressin säännöt kieltävät ehdottomasti kyseisten aineiden käytön, lukuunottamatta lääkärin määräämiä lääkkeitä. Dopingaineiden tai vastaavien aineiden käyttö johtaa asiakkuuden välittömään irtisanomiseen.
 22. Kaikki tiedustelut koskien asiakuutasi Fressi Kuntosalissa löydät kohdasta ”Ota yhteyttä” sivustoilta www.fressikuntosali.fi
 23. Kaikki tiedustelut koskien Fressi Trainereita tulee suunnata suoraan kyseiselle Fressi Trainerille, tai tilaamalla ”Omat sivut” kohdasta yhteydenottopyyntö.
 24. Huomioithan että Fressin tiloissa voi toimia vain Fressin kanssa sopimuksen tehneet Fressi Trainerit.