Fressi haluaa että onnistut harjoittelussasi

Siksi suosittelemme että hyödynnät Fressi Trainer -palveluitamme. Fressillä on alan parhaimpiin lukeutuvat Fressi Trainerit ja helpoin tapa onnistua harjoittelussa on Fressi Trainerin avulla.

Jos haluat tällä hetkellä harjoitella ilman Traineria, olemme luoneet kolme yleistä harjoitusohjelmaa, jotka sopivat moniin eri tavoitteisiin. Ohjelmat 1 ja 2 sopivat aloittelijoille ja ohjelma 3 on jo hieman edistyneemmälle kuntosaliharjoittelijalle. (Reps tarkoittaa montako toistoa liikettä tehdään ja Set tarkoittaa kuinka monta sarjaa liikettä tehdään. Esimerkiksi 3 kertaa 12.)

Muista että olet vastuussa omasta terveydestäsi ja sinun täytyy harkita onko tämä sopivaa sinulle ja kunnollesi. Jos tunnet olosi epävarmaksi jostakin, suosittelemme että osallistut yhteen introtunneistamme maanantaisin klo 11.00, tiistaisin klo 19.00 ja torstaisin klo 17.00 kaikissa Fressi Kuntosaleissa.

Käytössäsi kolme yleistä harjoitusohjelmaa

Fressi Aloittelijan kuntosaliohjelma
Fressi Aloittelijan jatko-ohjelma
Fressi Edistyneen harjoittelijan kuntosaliohjelma

Huom! Edistyneen harjoittelijan kuntosaliohjelma sisältää haastavia liikkeitä. Varmistaaksesi liikkeiden oikean ja turvallisen suoritustekniikan suosittelemme Fressi Trainerin opastusta.

Video-käyttöopas laitteille