Fressi trainer Arttu Aitolehti

Tarjoan tutkimustietoon sekä kokemukseen perustuvan toimivan tavan polttaa rasvaa sekä avaan sinulle kokonaan uudenlaisen ja mielekkään tavan syödä ja elää mahdollisimman stressivapaasti.

Koulutus

FISAF / EHFA – Personal Trainer, FISAF / EHFA – Kuntosaliohjaaja, Terveystieteen perusopinnot – Itä-Suomen yliopisto, Snellman-Korkeakoulu – Puhe- ja Draamataide

Kokemus

Omaa harjoittelutausta on voimailun ja juoksun parista. Nuorempana uin kilpaa ja ja vielä nuorempana kiipeilin puissa. Olen toiminut vuosia yrittäjänä ja teen edelleen satunnaisesti myös näyttelijän töitä.

Erityisosaaminen

Ruokavalio- ja elämäntapamuutosasiat koen osaavani. Hahmotan hyvin mitä voiman ja/tai lihaksen hankinta vaatii treeniltä sekäruokavaliolta. Kommunikaatiotaidot sekä asiakkaan potentiaalin näkeminen kuuluvat myös vahvuuksiini. Ensin luodaan suhde, vasta sitten rupeaa tapahtumaan.

Mitä voin tarjota personal trainerina?

Ruokavalion merkitys on jopa 80% kun kysymyksessä on kehonkoostumuksen muuttaminen ja terveellisen elämäntavan omaksuminen. Onko sinun ruokavaliossasi tarkistamisen varaa?Minulla on omakohtainen kokemus kahdenkymmenenviiden rasvakilon sulattelusta jokusen vuoden takaa, joten pelkkää teoriaa ei ole luvassa. Kaloreita ei lasketa vaan syödään terveellistä ja ravitsevaa oikeaa ruokaa. Minun näköiseni ruokavalio ei ole se perinteisin malli, mutta takaan, että tuloksia tulee eikä nälkää nähdä! Minä opetan sinut menemään kyykkyyn, nostamaan maasta ja muutaman muunkin länsimaisen ihmisen unohtaman perustaidon. Voimaosio on treenieni toinen puoli ja toisella puoliskolla tulee takuulla hiki ja happikone huutaa apuja.Minulla on kokeneellekin ”salirassille” muutama vinkki takataskussa. Kannattaa ottaa yhteyttä, jos penkkituloksesta puuttuu parikymppää, veto ei nouse tai kyykky kaatuu.

Miten itse tykkään harjoitella?

Suuret perusliikkeet ovat harjoitteluni runko, aerobisen kunnon ylläpitämiseksi ja mielenvirkistykseksi kävely ja pyöräily sekä intervalliharjoituslajeina soutu ja juoksu. Treenikertoja tulee viikossa viitisen kappaletta.Olen myös kovasti kiinnostunut harjoittelun toiminnallisuudesta, liikkuvuusharjoitteista sekä yleisesti kehon huoltoon liittyvistä asioista.

Ota minuun yhteyttä